Izdavam stan vo Vlae

Izdavam stan vo Vlae

Izdavam stan vo Vlae na ul. klenoec, nova gradba 40 kvadrati, na ubava lokacija. Vo blizina ima uciliste, gradinka, Kam market, apteka, Tineks, plostad Delfina. Cena po dogovor.
Телефонски број:   072257683
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6819  |  Објавен на: 28.3.2018  |  Гледаност: 51Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.