Се издава стан во строг центар

Се издава стан во строг центар

Се издава стан во строг центар одма до Деканатот на Медицинскиот факултет, веднаш вселив. Станот е комплетно опремен и наместен, располага со една спална соба, дневна соба, купатило, кујна. Греење: клима и панелка. Цена по договор.
Телефонски број:   070249919
Град:   Скопје

 

Оглас број: 6915  |  Објавен на: 29.5.2018  |  Гледаност: 72Информации за огласувачот
Лице за контакт: Благица
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.