Издавање грасоњера

Издавање грасоњера

Издавам наместена гарсоњера во Ново Лисиче, за самец или самица.
Телефонски број:   070330963
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 6918  |  Објавен на: 31.5.2018  |  Гледаност: 74Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.