Se prodava Fiat Punto 2002 godina

Se prodava Fiat Punto 2002 godina

Se prodava Fiat Punto registrirano do 3 2019. Od oprema poseduva: abs, centrlno, elektrika na prozori, servo siti volan. Pred edna godina ima smeneto lamela, smeneti se site drzaci na motor, rebrast kais. Kolata se servisira redovno. Pominati kilometri 170000. Benzinec.
Cena 1600 evra.
Телефонски број:   075589853
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6933  |  Објавен на: 18.6.2018  |  Гледаност: 63Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.