Se iznajmuva

Se iznajmuva garsonjera 34 m2 vo Kisela Voda kaj Shampionche, namesten ili prazen po dogovor, renoviran, odgovara za deloven prostor, kratok prestoj.
Телефонски број:   078/356-361
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7096  |  Објавен на: 18.11.2018  |  Гледаност: 62Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.