Продавам

Киа 2009г Декември, поминати само 40.000км, сочувана, бензин, прв сопственик.
Телефонски број:   070382959
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7108  |  Објавен на: 29.11.2018  |  Гледаност: 49Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.