Golf-6 - 2011 godina

Prodavam Golf 6 proizveden 2011 godina, 1.6 TDI 77 KW, do registracija site davacki se plateni. Voziloto e vo odlicna sostojba.
Телефонски број:   070834501
Град:   Prilep

Оглас број: 7114  |  Објавен на: 14.12.2018  |  Гледаност: 40Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.