Изолација со Fas Trend фасади

Дали знаете дека преку ѕидовите губите 30% oд топлината? Изолирајте се со Fas Trend фасадите и:
- направете директен поврат на инвестицијата до 20%,
- имајте енергетско - ефикасен дом и заштедете на греење,
- добијте врвен квалитет по најниски цени.
Единствено во „Fas Trend“!
Телефонски број:   077560654
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7129  |  Објавен на: 06.1.2019  |  Гледаност: 22Информации за огласувачот
Лице за контакт: fastrend dooel
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.