Трособен стан

Продавам убав наместен трособен стан од 72 м2 на одлична локација во Козле. Има дневна со кујна и трпезарија, две спални, купатило, вц, дворно место, покриена тераса, остава, гаража. Парно греење.
Телефонски број:   072422658
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7137  |  Објавен на: 24.1.2019  |  Гледаност: 88Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.