Vodoinstalater vodovodzija

Vrsam sekakov vid na popravki od voda i odvod, otpusuvam zatnatu solji i odvodi, postavuvam nova instalacija i sanitarija - 24 casa na usluga.
Телефонски број:   078 296 539
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7141  |  Објавен на: 25.1.2019  |  Гледаност: 31Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.