Deloven prostor od 58 m2

Deloven prostor od 58 m2 so parking i garaza za tri vozila. Podot e so plocki, pvc prozorci i vrati. Greenjeto e na struja.
Телефонски број:   076445011
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7151  |  Објавен на: 07.2.2019  |  Гледаност: 28Информации за огласувачот
Лице за контакт: Lazar
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.