Се изнајмува гарсоњера

Се изнајмува комплетно наместена гарсоњера позади Т.Ц. Скопјанка, Аеродром.
Телефонски број:   071252054
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

Оглас број: 7217  |  Објавен на: 23.6.2019  |  Гледаност: 27Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.