Se iznajmuva stan

Se iznajmuva namesten stan 40 m2 vo Kapistec kaj Zebra, na 3-ti kat, so lift i parno. Pogoden za samci,1 vrabotena devojka ili studentka.
Телефонски број:   071563928
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7550  |  Објавен на: 28.3.2021  |  Гледаност: 96Информации за огласувачот
Лице за контакт: Caci
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.