Слики ·  Листа

Se iznajmuva namesten stan

Skopje

Se iznajmuva namesten stan vo Kapistec, kaj Zebra, na 3-ti kat, orientacija jug. Ima lift, klima, parno i 1 terasa. Raspolaga so dnevna soba so kujna, plus edna pomala ednokrevetna soba. Pogoden za...


Објавен на 14.9.2020 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Iznajmuvam namesten stan

Skopje

Se iznajmuva namesten stan od 40 m2 vo Kapistec, 3-ti kat, orientacija jug, so klima, lift i parno. Ima dnevna i kujna i pomala ednokrevetna soba.


Објавен на 07.9.2020 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Iznajmuvam namesten stan

Skopje

Iznajmuvam kompletno opremen stan 40 m2 vo Kapistec. Se naoga na 3-ti kat, orientacija jug. Ima dnevna soba i kujna plus ednokrevetna soba. Spalna nema. Pogoden za samci, studentki ili edna...


Објавен на 29.8.2020 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Se iznajmuva stan vo Kisela Voda

Skopje

Se iznajmuva stan na ul. Mihail Cakov. Stanot e 65m2, na 7-mi kat, so lift, parno.


Објавен на 27.8.2020 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Iznajmuvam namesten stan

Skopje

Iznajmuvam kompletno namesten stan okolu 40 m2 vo Kapistec, na 3-ti kat, orientacija jug. Raspolaga so dnevna i kujna plus edna pomala soba. Spalna nema. Ima lift, klima i parno. Pogoden za samci...


Објавен на 24.8.2020 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: