Слики ·  Листа

Продавам нива

Скопје

Продавам нива 2800 м2 во с.Радишани до Јазирски мост (од последна 57 оддалечено 800 м до Јазирски мост) до главна...


Објавен на 03.4.2019 тука: Плацеви    Содржина   Контакт

Se prodava dabova suma

Skopje

Prodavam zemjiste 3800m2 so dabova suma vo s.Ljubanci-"Prisoj". Prodavam i gradezen plac za domuvanje 250m2 vo "Selmanov Rid"-s.Ljuboten i pasiste 520m2 so planinska kukicka vo...


Објавен на 22.3.2019 тука: Плацеви    Содржина   Контакт

Продавам плац од 45.000m2 во Крива Паланка

Скопје

Се продава плодно, обработливо земјоделско земјиште, пасишта, земјиште под зграда, шуми во кривопаланечко,...


Објавен на 22.3.2019 тука: Плацеви    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Плацеви Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: