Слики ·  Листа

Продавам Шкода Фелиција 1995, бензин 1,3

Скопје

Продавам Шкода Фелиција 1995: - Во возна состојба, - Нерегистрирана, - Прв сопственик, - Бензин 1,3, - Поминати...


Објавен на 10.4.2021 тука: Автомобили    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Моторни возила : Автомобили Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: