Други моторни возила Моторни возила

Слики ·  Листа

Se prodava teretno kombe OPEL VIVARA

Skopje

Se prodava teretno kombe OPEL VIVARA so nosivost 3.5 toni, proizvodstvo 2009 god., pominati 285.000 km. Ima 6 brzini, klima i drugi uredi. Cena 7.800 EUR.


Објавен на 11.6.2018 тука: Други моторни возила  Додадете во фаворити  Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Моторни возила : Други моторни возила Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: