Слики ·  Листа

Барам жена/маж за чување на хендикепирано дете

Скопје

Потребна ми е личност за чување на хендикепирано дете во неделите, а постои можност за договор и за повеќе...


Објавен на 13.4.2019 тука: Работа-нудам    Содржина   Контакт

Дистрибутер - реон Скопје

Скопје

Потребни квалификации: - Завршено средно образование, - Претходно работно искуство на иста или слична...


Објавен на 12.4.2019 тука: Работа-нудам    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Работа Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: