Слики ·  Листа

Чување на жена во инвалидска количка

Скопје

Чување на жена во инвалидска количка. Работа во две смени. Од понеделник до сабота. Во Аеродром.


Објавен на 25.1.2019 тука: Работа-нудам    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Работа : Работа-нудам Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: