Слики ·  Листа

Искористете ја можноста

Скопје

Според народна банка на РМ, цените на становите се во пораст. Искористете ја можноста. Ви нудам стан од 92м2 за...


Објавен на 25.11.2018 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт

Продажба на стан

Скопје

Стан во Припор од 54м2 на трети кат со лифт, има подрум и паркинг место.


Објавен на 18.11.2018 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт

Стан во Гевгелија

Гевгелија

Се продава стан во Гевгелија од 54m2 на улица Загребска, оддалечен 5 минути од центарот на градот.


Објавен на 18.11.2018 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт

Stan vo Kisela Voda

Skopje

Stanot e 59m2, na prvi kat, so edna spalna, godina na gradba 2004.


Објавен на 18.11.2018 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт

Стан - поволно

Скопје

Продавам поволно стан од 92м2 до Три Бисери (воената кула), населба Аеродром, Скопје. Станот е во екстра урбана...


Објавен на 18.11.2018 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Станови-продажба Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: