Слики ·  Листа

Се издава наместен еднособен стан во Железара

Скопје

Се издава наместен еднособен стан во Железара, Скопје. Има дневна со 2 кревета, плус кујна 1 кревет, парно,...


Објавен на 28.7.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Изнајмувам одличен наместен стан во Центар

Скопје

Изнајмувам одличен наместен стан во Центар, веднаш до Т.Ц. Буњаковец, 37м2, прв кат, многу економично греење,...


Објавен на 24.7.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Станови-изнајмување Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: