Слики ·  Листа

Prodavam Laptop Dell Inspiron 5559 TouchScreen

Skopje

Detalni Specifikacii: Model: Dell Inspiron 5559 TouchScreen OS: Windows 10 Pro 64-bit (Licensiran so OEM Key) CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.6GHz RAM: 8GB (Moznost...


Објавен на 29.4.2021 тука: Компјутери-ХАРДВЕР    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Трговија : Компјутери-ХАРДВЕР Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: