Слики ·  Листа

Prodavam frizider za dlaboko i kombiniran frizider

Skopje

Prodavam frizider za dlaboko zamrznuvanje od 110 litri i kombiniran frizider. Cena po dogovor.


Објавен на 28.1.2019 тука: Друга ел. опрема    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Трговија : Друга ел. опрема Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: