Слики ·  Листа

Vikendica vo Jabolci

Skopje

Se prodava vikendica 46m2 i plac 1050m2 vo Jabolci. Legalizirana e, kompletno namestena, do asfalten pat.


Објавен на 27.1.2019 тука: Куќи-продажба    Содржина   Контакт

Kuka vo Kisela Voda

Skopje

Se prodava del od kuka 140m2 so poseben vlez i dvor 130m2 vo Kisela Voda.


Објавен на 27.1.2019 тука: Куќи-продажба    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Куќи-продажба Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: